MEETUP: 2021.09.23. Webshop kialakítás vagy váltás?

E-commerce növekedés sikeresen: Hogyan kerüld el a buktatókat a fejlesztés, integrációk és marketing terén?

Előadók, kerekasztal téma szakértők:


Az online értékesítési csatornák fejlődésének menedzselése több buktatót is rejthet a kereskedő számára. A webáruház korszerűsítése, a platformváltás, a mobil appshop integrálása számos kockázatot tartogat, amely a projekt csúszását, forgalom kiesését vonhatja maga után.

Melyek a legtipikusabb hibák? Milyen feladatokra kell felkészülniük a kereskedőknek egy új rendszer, egy új digitális megoldás bevezetése kapcsán? Hasznos gyakorlati tanácsok ERP és SEO szakértőktől, e-commerce IT fejlesztőktől, saját tapasztalatok kereskedőktől, amelyek segítséget nyújtanak számodra, hogy a webshop fejlesztése gördülékenyen történjen meg.

Foglald le a helyed rendezvényünkre, találkozzunk személyesen!


Időpont: 2021.09.23., csütörtök, 15:30 -18:00

Helyszín: Symbol Budapest, Bécsi út 56, 1036 (Symbol Art Gallery - emeleti rendezvényterem)

Regisztráció: Jelentkezz most űrlapunk kitöltésével!

Rendezvény típusa: meetup, személyes részvétellel

Az eseményen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A helyek száma korlátozott, kérjük, hogy mihamarabb jelezd részvételi szándékod! Az érvényes helyfoglalásról visszaigazolást küldünk legkésőbb 2021.09.20-ig.

A rendezvényről készült felvétel megtekinthető lesz regisztrált érdeklődőink számára.


Az e-commerce növekedés lehetőségei, kihívásai – Meetup


Agenda

15:00 - 15:30
Érkezés

15:30 - 16:15
Kerekasztal beszélgetés: Sikeres webshop váltás, új digitális megoldás bevezetése: Milyen jótanácsot adnál magadnak, ha újra belevágnál?

Témája: Mi ösztönözte kerekasztal résztvevőinket, hogy új rendszer kialakításába kezdjenek? Mi okozta webshop kialakításkor a legnagyobb nehézséget? Gyakorlati tippek és tanácsok tapasztalt kereskedőktől és e-commerce szakértőktől, hogy digitális fejlődésed menedzselésekor elkerüld a buktatókat. 

Moderálja: Szomolányi Márk, e-commerce szakértő 

Kerekasztal résztvevők:  

16:15 - 16:30
Hogyan tartsuk meg az organikus forgalmunkat webshop váltáskor, illetve hogyan növeljük azt a váltást követően? Melyek a leggyakoribb SEO hibák webshopoknál és hogyan kerüljük el őket?

  • Előadó: Szesztay Péter, Ügyvezető, SEO specialista - BP Digital

16:30 - 17:00
Kerekasztal beszélgetés: Webshop rendszer kialakítása ERP buktatók nélkül: tanácsok a kockázatok mérséklésére

Témája: Miért az ERP jelenti webshop váltáskor az egyik legnagyobb kihívást az integrációk közül? Hogyan lehet gördülékennyé tenni a folyamatot webshop fejlesztői, ERP fejlesztői, illetve ügyfél oldalon? Tanácsok és tippek ERP szakértőtől, e-commerce fejlesztőtől és kereskedőktől.

Kerekasztal résztvevők:

17:00 - 18:00
Networking, falatkákRészvételi feltételek

Regisztráció:

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az eseményre a regisztrációs űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni neved, e-mail címed, telefonszámod és a cégnév megadásával.

Regisztráció  módosítása: 
regisztrációs űrlap beküldése után e-mail címedre megkapod az űrlapban megadott válaszaid. Ebben az e-mailben a "Válasz szerkesztése" gombra kattintva bármikor tudod módosítani a megadott adatait.

Adatkezelés: 

  • A regisztráció során megadott adatokat az Adatkezelési tájékoztatóban megfogalmazott elvek alapján kezeljük.
  • Tájékoztatunk, hogy a rendezvényen kép- és hangfelvétel készülhet, amelyet a szervező marketing céllal saját online és offline csatornáin a későbbiekben közzétehet.
  • A rendezvényen való részvétellel hozzájárulsz a Rólad készült fotók és videók publikálásához.

Járványügyi információ:

A rendezvény látogatására kizárólag koronavírus ellen védett személyek jogosultak, ezáltal a belépéshez védettségi igazolvány felmutatása szükséges, a Veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020 (XI.10) Korm. rendelet 6/C.§ (3). bek. alapján.


A rendezvény lebonyolítása során figyelembe veszünk és betartunk minden kormány által előírt rendezvény tartására vonatkozó hatályos szabályt.

Fontosnak tartjuk, hogy rendezvényen a szükséges biztonsági intézkedéseket megtegyük mindannyiunk védelmében. 

  • Bízunk benne, hogy egészségesen érkezel a meetupra és nincs olyan tüneted, ami arra utalna, hogy a koronavírus fertőzés jelen van a szervezetedben.
  • A helyszínen több ponton kézfertőtlenítőt helyezünk ki, amiket folyamatosan utántöltünk: kérjük, használd bátran és gyakran.
  • A székeket sokkal szellősebben helyeztük el, mint eddig, kérjük, ezen ne változtass.
  • A termet szellőztetjük és fertőtlenítjük.
  • Kérjük, hogy semmilyen prospektust, tollat ne hagyj a teremben.

Dress code: 
Business casual

Parkolás:
A Symbol bejáratától két perc sétára lévő fedett és őrzött mélygarázsban (Új Udvar mélygarázs1036 Budapest, Bécsi út 38-41.), vagy közterületen a környező utcákban.