WEBINÁR: 2021.11.16. Hogyan profitáljon a webshopod a vásárlói rohamból?

Ismerd meg a legfrissebb Black Friday adatokat! Készülj fel tanácsainkkal a karácsonyra és az év eleji készletkisöprésre is!

2021-11-16

Előadók, kerekasztal téma szakértők:

Melyek azok az apró finomítások, amiket még az utolsó pillanatban érdemes elvégezni a webshopon az év végi vásárlási roham sikeres lebonyolításához? Mennyiben változnak a kihívások az e-kereskedők számára, mi jelentheti 2021 év végi időszakában a legnagyobb akadályt? Logisztika? A rendszerek stabilitása vagy a készlethiány?

A Black Friday eddigi időszakáról, az elkövetkező hetek várható alakulásáról osztja meg tapasztalatait az Olcsóbbat.hu és a Praktiker. Tanácsok, tippek az eredményes e-commerce stratégia kialakításához a LogiNet Systemstől.


Időpont: 2021. november 16. kedd, 14:00 - 15:00

Regisztráció: Jelentkezz most!

Rendezvény formája: online bwebinár

Szeretnéd megtudni, hogy a szektorodban szereplő cégek várhatóan milyen növekedéssel zárják az évet? Érdekel, hogy mi jelentheti számukra a legnagyobb kihívást a Black Friday időszakában, év végén? Töltsd ki Te is az erre vonatkozó kereskedői kérdőívünket! 10 kérdés, csupán 1 perc. A felmérés eredményét a webinárunkon ismertetjük, vagy elküldjük regisztrációs e-mailedre az eseményt követően.


Webinár regisztráció: Hogyan profitáljon a webshopod a vásárlói rohamból? Ismerd meg a legfrissebb Black Friday adatokat.


AGENDA

14:00 - 14:05
Esemény megnyitása

14:05 - 14:20
Black Friday trendek a korábbi években és idén
Megvizsgáljuk, hogyan alakult a Black Friday forgalom a korábbi években, mik voltak a sláger-kategóriák és termékek, valamint mi várható az idei évben

14:20 - 14:40
Hogyan készülj fel a webshopoddal egy kiemelt promóciós időszakra?
Tippek és tanácsok, hogy egy kiemelt értékesítési időszakban mivel tudjuk támogatni a webshopra érkező forgalmunk megtartását és bővítését. Tesztelési javaslatok a webshop stabilitás, performancia ellenőrzésére.

  • Előadó: Máriás Zsigmond, ügyvezető,  IT fejlesztési specialista - LogiNet Systems

14:40 - 14:55
Beszélgetés Hallgat Lászlóval, a Praktiker e-kereskedelmi vezetőjével
Hogyan készül fel a Praktiker egy kiemelt promóciós időszakra, milyen szerepet kap idén a Black Friday? Milyen kihívásokkal néznek szembe az idei év végén az e-commerce területén? Kitekintés: hogyan változik a barkács piac várhatóan a jövő évben?

Résztvevők:

14:55 - 15:00
Q&A - Kérdezz szakértőinktől!


Webinár regisztráció: Hogyan profitáljon a webshopod a vásárlói rohamból? Ismerd meg a legfrissebb Black Friday adatokat.


RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

Regisztráció:

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az eseményre a regisztrációs űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni neved, e-mail címed, telefonszámod és a cégnév megadásával. Az előadások anyaga a regisztrált érdeklődőknek a későbbiekben is visszanézhető lesz.

Adatkezelés: 

  • A regisztráció során megadott adatokat az Adatkezelési tájékoztatóban megfogalmazott elvek alapján kezeljük.
  • Tájékoztatunk, hogy a rendezvényen kép- és hangfelvétel készülhet, amelyet a szervező marketing céllal saját online és offline csatornáin a későbbiekben közzétehet.
  • A rendezvényen való részvétellel hozzájárulsz a Rólad készült fotók és videók publikálásához.

KERESKEDŐI FELMÉRÉS - TÖLTSD KI TE IS A KÉRDŐÍVET!

Szeretnéd megtudni, hogy a szektorodban szereplő cégek várhatóan milyen növekedéssel zárják az évet? Szeretnél ötleteket kapni, hogy milyen promóciós fejlesztéseket érdemes még a webshopban bevetned, hogy növeld a forgalmadat? Érdekel, hogy mi jelentheti a legnagyobb kihívást a Black Friday időszakában, év végén?

Töltsd ki most - 10 kérdés, csupán 1 perc!

A kérdőív eredményét webinárunkon ismertetjük, vagy elküldjük regisztrációs e-mailedre az eseményt követően.


Hogyan profitáljon a webshopod a vásárlói rohamból? Ismerd meg a legfrissebb Black Friday adatokat.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.