Újabb Google-LogiNet Digital Workshop a mobil értékesítésről

Folytatódik a Google Magyarországgal közös workshop-sorozatunk

2019-03-26

Újra várjuk a mobil értékesítés iránt érdeklődő ügyfeleinket, webáruház tulajdonosokat a Google Magyarországgal együttműködésben szervezett ingyenes Digital Workshopunkra. Vendégelőadóink a 7 Digits Growth Marketing Ügynökségtől és a Decathlontól érkeznek, akik gyakorlati tanácsokat hoznak az online értékesítés fellendítéséről, a mobil ügyfélélmény applikációval történő erősítéséről.

Business & Mobile - Lépésről lépésre a mobil értékesítés világában Digital Workshopunkra április 12-én 09:30 órára, a Millenáris Startup Campusba (1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20., D épület) várjuk az érdeklődőket.  


Miről lesz szó?

  • Milyen kihívásokkal kell szembenézned egy „mobile first világban” és egy „app-világban”, és milyen megoldásokkal élhetsz vállalkozásod fejlődése érdekében?
  • Hogyan használd ki a mobilban rejlő értékesítési lehetőségeket - versenyelőny mobilon?
  • Mitől több a mobilshop applikáció, mint egy mobilra optimalizált webshop?
  • Milyen tényezőket érdemes figyelembe venni egy saját céges shop applikáció indításakor?
  • Hogyan lehet gyorsan, hosszadalmas és költséges egyedi fejlesztések nélkül saját shop applikációja a vállalkozásodnak?
  • Gyakorlati tanácsok az online értékesítés támogatásáról a 7 Digits Growth Marketing Ügynökségtől
  • Esettanulmány: Hogyan erősíti a Decathlon applikációja az ügyfélélményt és segíti az online és bolti csatornák összekapcsolását?

Ingyenes regisztráció

Az eseményen a részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, mivel a férőhelyek száma limitált. Az eseményt Facebook oldalunkon is megtalálod.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.