Folyamatos növekedés és bővülés​​​​​​​

Új irodarész szolgálja ki a létszámbővülést a LogiNetnél

2018-02-05

 A 2017-es év folyamán lezajló nagymérétkű kapacitásbővülés miatt a meglévő irodánkhoz csatlakozó, idáig kihasználatlan irodarészt is igénybe vettük. A 110 négyeztméteres terület 20 új munkaállomásnak, egy különálló irodának, egy tárgyalónak, valamint egy teázó saroknak ad otthont, és a főbejáratot köti össze a belső irodarészekkel.


Nagyfokú létszámbővülés

2008-ban, alapításának évében 4 alkalmazottat foglalkoztaott a LogiNet, 7 év elteltével pedig már 22 munkatárs dolgozott a vállalatnál. Az évek során folyamatos volt a fejlődés, a 2017-es évben azonban kifejezetten nagymértékű volt a létszámnövekedés. Minden divízióba érkeztek új munkatársak, az év elején 49, az év végén pedig már 66 szakember dolgozott a cégnél.

A legnagyobb mértékben a mobilfejlesztői csapat létszáma növekedett, az új nyitott légterű rész 16 felső kategóriás munkaállomásából a legtöbbön az Android és iOS fejlesztő kollégák dolgoznak. A különálló irodában még négy munkaállomás található. A whiteboarddal, automata vetítővászonnal és magas felbontású projektorral felszerelt hat fős tárgyaló a csoportos megbeszéléseknek ad teret.


Esztétikum és funkcionalitás

A belsőépítészeti megoldások kialakításában most is Demeter Ágota és Csaba Zita segítségét vettük igénybe, akik ügyeltek rá, hogy a belső irodarészekhez hasonlóan, az új rész a kreatív megjelenés mellett a funkcióját is jól ellássa. Fontos volt, hogy kellően tágas és modern, ugyanakkor otthonos legyen, ergonómialag magas szintű munkaterületet kapjunk, és maradjon hely a felfrissülés számára is.

E vezérelvet követve kapott helyet egy kis teázó a sarokban, ahová el lehet vonulni egy kávéra, teára, vagy uzsonnára. A teázóval szemközti falat végig beépített szekrények borítják, helyet biztosítva a kollégák személyes holmijának.

A négy fős iroda és a nyílt tér üres falaira három-három virágláda is került, de plafontól a padlóig érő, függő, élénkzöld növények választják el az open-office munkaterét a belső részekbe vezető folyosótól is.
 

A végeredmény egy inspiratív és kellemes hangulatú tér, mely a gördülékeny munkavégzés háttere és méltó a keresztülhaladó, belső tárgyalókba invitált ügyfeleink fogadására is.
Új irodarész szolgálja ki a kapacitás- és létszámbővülést a LogiNetnél
Elkészült az új irodarész
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.