Új irodába költöztünk

Modernebb, szebb, tágasabb: tér az igényes munkához és az ügyfelek fogdásához

2016-11-30

Sikerült elfoglalnunk új főhadiszállásunkat, ahol saját igényeink alapján kialakított inspiráló környezetben folytathatjuk munkánkat. 2016 novemberétől a Fehérvári út és a Galvani utca kereszteződésében, a Spirit Corner irodaház 3. emeletén kialakított irodánkban két nagy tárgyaló, open space terek, konyha és többek között egy "chill out" részleg is biztosítja a profi, ámde továbbra is családias hátteret.

A több mint 500 m2 területű irodarészlegünk a XI. kerületben, tömegközlekedési csomópontban, az M1-M7 bevezetőjénél, az Egér út folytatásánál helyezkedik el. A LogiNet székhelye továbbra is változatlan (1221 Budapest, Vihar utca 5/D), de a levelezési cím megváltozik: 1117 Budapest, Galvani utca 2. 3. emelet.


Gondos tervezés eredménye

Az irodaház 2013-ban épült, ezáltal olyan beépítetlen területekkel is rendelkezett, amelyek az egyedi igényekhez igazodva lehetett kialakítani. Itt kaptak szerepet belsőépítészeink - Demeter Ágota és Csaba Zita - akik az belsőépítészeti koncepció kialakításában majd a teljes kivitelezés során segítettek nekünk.

A nyitott terek lehetőséget adnak a sikeres közös munkához, a két nagyobb teret különválasztó „chill out” részlegben pedig elvonulva lehet dolgozni, ad hoc meetingeket tartani, vagy a céges XBOX vagy Apple TV segítségével lazulni.


Tér az igényes munkához, tér a feltöltődéshez

Egy modern iroda elengedhetetlen része a jól felszerelt konyha, ahol a munkán kívüli életé a főszerep. Itt állnak fejben össze a focicsapatok, ki melyik színt fogja képviselni a céges focin, amiért csak a „szomszédba” kell menni, hiszen az irodaház 3 műfüves futballpályával rendelkezik, amit a bérlők bármikor használhatnak.

A szinten helyett kapott még egy nagyobb, akár 20 fő befogadására képes, és egy kisebb 8 fős tárgyaló, ahol meglévő és leendő ügyfeleinket várjuk szeretettel.

Az elmúlt hetekben szépen fokozatosan minden apró részlet a helyére került, a whiteboard-ok megtelnek színes post-it-okkal és mindenki a maga módján alakítja ki a maga kis környezetét.

Új irodába költöztünk
Új címünk
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.