Új irodába költöztünk

Minden sikeres cég életében elérkezik az a pillanat, amikor érdemes lecserélni a jól megszokott irodát egy modernebb, szebb, tágasabb környezetre

2016-11-30
Sikerült elfoglalnunk új főhadiszállásunkat, ahol saját igényeink alapján kialakított inspiráló környezetben folytathatjuk munkánkat. 2016 novemberétől a Fehérvári út és a Galvani utca kereszteződésében, a Spirit Corner irodaház 3. emeletén kialakított irodánkban két nagy tárgyaló, open space terek, konyha és többek között egy "chill out" részleg is biztosítja a profi, ámde továbbra is családias hátteret.

A több mint 500 m2 területű irodarészlegünk a XI. kerületben, tömegközlekedési csomópontban, az M1-M7 bevezetőjénél, az Egér út folytatásánál helyezkedik el.
 
A LogiNet székhelye továbbra is változatlan (1221 Budapest, Vihar utca 5/D), de a levelezési cím megváltozik: 1117 Budapest, Galvani utca 2. 3. emelet.


Gondos tervezés eredménye

Az irodaház 2013-ban épült, ezáltal olyan beépítetlen területekkel is rendelkezett, amelyek az egyedi igényekhez igazodva lehetett kialakítani. Itt kaptak szerepet belsőépítészeink - Demeter Ágota és Csaba Zita - akik az belsőépítészeti koncepció kialakításában majd a teljes kivitelezés során segítettek nekünk.

A nyitott terek lehetőséget adnak a sikeres közös munkához, a két nagyobb teret különválasztó „chill out” részlegben pedig elvonulva lehet dolgozni, ad hoc meetingeket tartani, vagy a céges XBOX vagy Apple TV segítségével lazulni.
Új címünk

Tér az igényes munkához, tér a feltöltődéshez

Egy modern iroda elengedhetetlen része a jól felszerelt konyha, ahol a munkán kívüli életé a főszerep. Itt állnak fejben össze a focicsapatok, ki melyik színt fogja képviselni a céges focin, amiért csak a „szomszédba” kell menni, hiszen az irodaház 3 műfüves futballpályával rendelkezik, amit a bérlők bármikor használhatnak.

A szinten helyett kapott még egy nagyobb, akár 20 fő befogadására képes, és egy kisebb8 fős tárgyaló, ahol meglévő és leendő ügyfeleinket várjuk szeretettel.

Az elmúlt hetekben szépen fokozatosan minden apró részlet a helyére került, a whiteboard-ok megtelnek színes post-it-okkal és mindenki a maga módján alakítja ki a maga kis környezetét.
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.