B2B webshop készítés a Vespernek

A viszonteladók professzionális online kiszolgálását segítik a webáruház B2B funkciói

A munkavédelmi eszközök forgalmazásával foglalkozó Vesper Kft. a piaci változásokra válaszul olyan webshop létrehozását látta szükségesnek, amely felhasználóbarát, modern megjelenésű és rendelkezik a számára fontos B2B funkciókkal. Partnerei professzionális online kiszolgálásához a Cégmenedzser ERP-vel előre integrált Logishop webshop megoldást választotta. A webshop 2023. második negyedévében élesedett.

Itt éred el a Vesper új webáruházát:
shop.vesper.hu

Előzmények

A magyar tulajdonú, családi vállalkozásként létrejött Vesper Kft. 30 éve foglalkozik prémium munkavédelmi eszközök forgalmazásával. Alapításuk óta céljuk a magyar munkavállalók nyugati színvonalú, magas minőségű, költséghatékony és környezetkímélő munkavédelmének kialakítása. A svéd Skydda csoport kiemelt partnereként forgalmazzák a Guide, a Zekler valamint az L. Brador díjnyertes márkáinak termékeit, de megtalálhatók náluk többek között a Portwest, az Ardon, a Ganteline és az Immunetec vállalatok munkavédelmi eszközei is.

Úgy döntött a cég, hogy a mai követelményeknek megfelelő, felhasználóbarát, modern megjelenéssel és funkcionalitással bíró webshop megoldással teszi professzionálisabbá partnerei számára a rendelésleadás és annak teljesítésének folyamatát. Ehhez a LogiNet Cégmenedzser ERP-vel előre integrált e-commerce megoldását, a Logishop e-commerce ökoszisztémát választotta.


Megoldás

A Logishop B2B webshopjába olyan funkciók vannak beépítve, amelyek hatékonyan támogatják a viszonteladói értékesítést. Az átfogó funkcionalitás eredményeként a Vesper eleve olyan online platformmal tudott indulni, ami a B2B igényeiket szinte teljesen lefedi, és – speciális kérések esetén – csak néhány funkcióval kell azt kiegészíteni.