Továbbra is a pénzügyileg legstabilabb vállalatok közt a LogiNet

Harmadik éve a Bisnode AAA tanúsítvány birtokában a fejlesztőcég

2021-01-28

A Bisnode független értékelése alapján a LogiNet Systems 2020-ban is megszerezte az üzleti stabilitás tekintetében a legmagasabb, AAA tanúsítványt, amellyel hazánkban csupán a vállalkozások 0,63%-a rendelkezik.

Harmadik éve szerezte meg a LogiNet Systems a Bisnode nemzetközi cégminősítő AAA Tanúsítványát, amellyel a pénzügyileg legstabilabb vállalatokat minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján.

Ez nem csupán azért fontos eredmény a LogiNet számára, mert 2019 és 2020 után 2021-ben is sikerült megszereznünk azt az elismervényt, amellyel a hazai vállalatok csupán 0,63 százaléka rendelkezik, hanem azért is, mert a koronavírus okozta gazdasági fejlemények közepette is sikerült kiemelkedően teljesítenünk. Miután harmadik éve kapjuk kézhez a legmagasabb, AAA tanúsítványt, így szintet lépve, immáron a Silver besorolással büszkélkedhetünk.


Mit jelent a Bisnode AAA minősítés?

A Bisnode döntését objektív pénzügyi mutatók és algoritmusok alapján hozza meg, a tanúsítványra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. A minősítési rendszer megvizsgálja az adott vállalat és a piac trendjeit, a hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, mérlegadatokat és eredmény-kimutatásokat is. Az értékelés figyelembe veszi a cég életkorát, tevékenységét, méretét és tulajdonosait, valamint figyelemmel kíséri a sajtómegjelenéseket is. A minősítés nemcsak a Bisnode kimagasló nemzetközi tapasztalatát használja, hanem a magyar sajátosságokat is tükrözi, így olyan cégminősítést biztosít, amely egyedülálló hazánkban.

AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82%-a jogosult, ezen belül a legmagasabb, AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon mindössze a cégek 0,63 %-a rendelkezik. Az AAA minősítés azt jelenti, hogy az ezt birtokló céggel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Bisnode Tanúsítvány típusok:

  • AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.
  • AA (dupla A) tanúsítványra a magyarországi vállalatok 1,75 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony
  • Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

Üzleti stabilitás a koronavírus idején is

A LogiNet fejlődése tudatos építkezés és megfontolt döntések eredménye, nettó árbevételünk évről-évre dinamikusan nő. Bízunk abban, hogy a Bisnode Tanúsítvány jelenlegi és leendő partnereinknek egyrészt bizonyítja, hogy hiszünk a korrekt és tisztességes üzleti kapcsolatokban, másrészt egyedülálló garanciát jelent arra, hogyha a LogiNetet választják, akkor az üzleti fair play szabályait betartó vállalattal dolgoznak együtt.

Kifizetéseink pontos ütemezése, számláink naprakész nyilvántartása cégünk egyik prioritása, biztosak vagyunk abban, hogy ez is hozzájárul hosszú távú partnerkapcsolataink fenntartásához. Évek óta stabil növekedést érünk el: ez nemcsak projektjeink sikerét biztosítja, de munkatársaink számára is kiszámítható körülményeket és folyamatos fejlődést jelent.


Harmadik éve a Bisnode AAA tanúsítvány birtokában a LogiNet


 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.