Ötletelj a LogiNet mentorával a Global Legal Hackathonon!

A LogiNet szakmai mentorként idén is támogatja a Global Legal Hackathont

2020-02-12

A Global Legal Hackathon budapesti házigazdája már harmadik alkalommal ügyfelünk, a Wolters Kluwer Hungary lesz. A Wolters Kluwerrel együttműködve a LogiNet szakmai mentorként idén is támogatja a világszintű eseményt.

A Global Legal Hackathon világszerte egy 54 órás fejlesztési sprintre invitálja a legal-tech terén érdekelt diákokat, szakembereket, döntéshozókat. A versenybe nevező csapatoknak a rendelkezésre álló idő alatt olyan megoldást kell alkotniuk, ami forradalmasítja a jogi területet. Tavaly több mint 6000 résztvevővel 24 ország 46 városában egyszerre zajlott a globális esemény. Nézd meg, milyen volt a hangulat a 2019-es budapesti versenyen!


Legal Hackathon 2020 Budapest

A házigazda, a Wolters Kluwer Hungary, a KPMG Legal Tóásó Ügyvédi Irodával társszervezésben dén március 6-8. között a Millenáris Startup Campusba várja a résztvevőket a Global Legal Hackathon budapesti fordulójára.

A LogiNet mentora idén is segíti a versenyző csapatokat jogi-technológiai megoldásuk kidolgozásában. Találkozz velünk, ötletelj együtt a LogiNet mentorával, Szatmári Péter, Business Development Lead-el!


Ki jelentkezhet a versenybe?

A Hackathonra bárki jelentkezhet csapattagként, aki kellően agilis és kedvet érez a megmérettetéshez! Diákok, ügyvédjelöltek, ügyvédek, jogtanácsosok, mérnökök, közgazdászok, fejlesztők, programozók, grafikusok, UX designerek egyaránt versenyezhetnek.


Regisztráció


A LogiNet is résztvesz a Global Legal Hackathon-on


 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.