Megnyitottuk kijevi fejlesztőközpontunkat

Fontos nemzetközi mérföldkőhöz érkezett a LogiNet

2016-03-02

2016. március 1-jén megnyitottuk új fejlesztőközpontunkat Kijevben. Az új csapat web- és mobil kereskedelmi platformunk fejlesztésében valamint nemzetközi projektjeiben vesz részt.

Ukrajna pörgő IT-piaca, a motivált helyi menedzsment és a nemzetközi trendeket ismerő, magasan képzett fejlesztői csapat miatt döntöttünk a kijevi központ nyitása mellett. A külföldi terjeszkedés középtávú régiós stratégiánkhoz is szorosan illeszkedik.

"A hosszú távú növekedés szempontjából rendkívül fontos, hogy a LogiNet nemzetközi léptékben gondolkozzon, valamint képes legyen ügyfélkörének és kompetenciáinak folyamatos bővítésére. A kijevi iroda indulása megerősíti alapvető filozófiánkat: tapasztalt fejlesztőink nemzetközi színvonalú projektekkel támogatják jelenlegi és jövőbeli partnereink munkáját"

– emelte ki Máriás Zsigmond, a LogiNet ügyvezető igazgatója.

Az új kijevi csapatnak a web- és mobiltermékeket tartalmazó platform fejlesztésében, valamint a nemzetközi partnereknek szállított projektekben lesz majd szerepe. Budapesti központunkban jelenleg 50-en dolgoznak, célunk, hogy a magyar programozói csoport 2018-ra 15-20 kijevi fejlesztővel együttműködésben dolgozzon. 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.