Logishop webshop 3.0 verzió

Új funkciók, újdonságok a Logishop webshopban

Verziószám: 3.0
Kiadás időpontja: 2022.04.07.


A Logishop webshop első főverzió váltásával tisztáztuk és egységesítettük a fejlesztési irányokat, ami az újonnan érkező funkciók még gördülékenyebb beépítését teszi lehetővé. Sor került a már nem használt kódok eltávolítására, így javítottunk a termék kódminőségén is.

Miért ugrottunk a 3-as verzióra az 1-es-ről?

A Logishop elindulásakor egy már korábbról létező API specifikációt implementáltunk, ami már 2-es főverzión állt, emiatt döntöttünk úgy, hogy a Logishop és az API verziózását külön kezeljük.

A Logishop core moduljaiban bekövetkező változások erősen kihatnak az API-ra is, ezért könnyebb követhetőséget jelent, ha a core modul verziói és az API verziók szinkronban vannak egymással, így adta magát a 3-as főverzióra ugrás.

A 2-es verziójú API továbbra is elérhető és támogatott lesz a javítások szintjén, de fejlesztések már nem érkeznek bele.

A 3-as verziójú API lesz az, ami fejlesztés alatt fog állni. Az LTS verzióban véglegesítjük, zárjuk le az ugyanazon verzió API verzióját is.

Logishop


További információ, kapcsolódó anyagokLong Term Support (LTS)

Long Term Support verzió: az a legfrissebb termék verzió, amelyet a LogiNet hosszú távon - a definiált LTS életciklus alapján - támogat. A Logishopot megrendelő ügyfél jogosult a termékkövetés érvényben léte alatt kiadott legfrissebben kiadott Long Term Support verzióra.

Legfrissebb LTS verzió: 1.20.17
Kiadás dátuma: 2023.11.02.
Tovább a részletekre >>

Legfrissebb kiadott Logishop verzió: 2023.4
A termék legfrisebb technikai verziószámai: 3.14, 3.15

Kiadás dátuma: 2023.11.02.
Tovább a részletekre >>
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.