Előadtunk az ITBUSINESS Award díjátadóján

Mcomapp „white label” mobilshop applikációnkat neveztük a díjra

2018-09-12

Az ITBUSINESS a szeptember 4-i INSIDE ITB szezonnyitó rendezvényen hirdette ki innovációs és humán díjainak győzteseit, valamint az év legsikeresebb ICT-menedzsereinek TOP 25-ös listáját. Máriás Zsigmond, a LogiNet ügyvezetője is prezentálta pályázatunkat Mcomapp dobozosított white label shop applikációnkról a közönség és a szakmai zsűri előtt.


A szakmai nappal egybekötött díjátadón az idén 267-en vettek részt a budapesti Larusban – számolt be az eseményről az ITBUSINESS. A szakmai napon bemutatkoztak az ITBEHAVIOUR AWARD és ITBUSINESS AWARD jelöltjei, köztük a LogiNet is. Az ITBUSINESS kiadó által alapított díjakra projekt- és termékfejlesztés, valamint humánmenedzsment és üzletfejlesztés kategóriában lehetett pályázni. 

Az ITBUSINESS szerint az idén óriási volt változatosság a ITBUSINESS Award pályázataiban mind a pályázók méretét és a megoldások céljait tekintve, de a jelöltekben közös volt „az innováció iránti érzékenység, a problémák megoldásának vágya”.

Az ITBUSINESS AWARD győztese projektfejlesztés kategóriában az MKB Bank és az Oracle közös pályázata a FLEXCUBE banki megoldás, termékfejlesztésben pedig a Gremon Systems Trutina növényellenőrző súlymérési rendszere. Termékfejlesztés kategóriában különdíjat kapott a MOHAnet Moniphone, gondoskodó mobiltelefon megoldásáért.

Az ITBEHAVIOUR AWARD győztese humánmenedzsment kategóriában a Green Fox Academy lett Academy4Moms projektjével, amely kisgyermekes anyukáknak kínál programozó képzést. Üzletfejlesztés kategóriában az IT Services Hungary kapott díjat a toborzást elősegítő mobil applikációjáért. Az év legsikeresebb ICT-menedzsere pedig Györkő Zoltán, a BalaBit IT Security egyik társalapítója lett.


A LogiNet pályázata

Mcomapp dobozosított mobilshop applikáció termékünket a ITBUSINESS AWARD termékfejlesztés kategóriában neveztük, 13 másik pályázóval együtt. A szakmai nap folyamán Máriás Zsigmond, a LogiNet ügyvezetője is prezentálta a LogiNet pályázatát.

Az ITBUSINESS így számolt be az innovációs díjra jelölt „white label” standard mobilshop app termékünkről:

„Ha egy vállalat lakossági ügyfeleknek értékesít, azok minél teljesebb körű, minél nagyobb élményt nyújtó kiszolgálása, a fogyasztói trendek követése a túlélés záloga. Az egyik legerőteljesebb fogyasztói trend manapság az, hogy mind többen mobilról intézik online vásárlásaikat – ilyenkor nagy előny, ha a kereskedőnek nem csupán mobilra optimalizált weboldala, hanem natív mobil shop applikációja is van.

A LogiNet Systems „white label”, azaz teljes mértékben az ügyfél igényei szerint alakítható Mcomapp (Mobile Commerce App) nevű terméke azoknak szól, akik gyorsan, alacsony költséggel, a saját márkát mégis előtérbe tolva szeretnének belépni erre a piacra. A meglévő webshophoz egyszerűen illeszthető app segítségével személyre szabott ügyfélélményt lehet kínálni a vásárlóknak, integrálható az offline és online vásárlás, számos módon (például push-üzenetekkel) lehet támogatni az értékesítést, miközben a márkaismertség is javul.”


A rendezvényről készült beszámoló, bővebb információ megtalálható az ITBUSINESS és az ITBEHAVIOUR magazinok szeptember 18-i, és október 2-i számában, valamint az itbusiness.hu oldalon és az ITBUSINESS Facebook oldalán.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.