Az Auchan online fejlesztései a Microsoft – Kereskedelem Napján

A Loginet és a Revolution is bemutatta megoldásait a konferencián

2019-03-07

Szomolányi Márk, az Auchan digitiális igazgatója a LogiNettel és Revolution Software Kft-vel együttműködésben megvalósított Auchan webáruház üzleti és informatikai kihívásairól adott elő a Microsoft – Kereskedelem Napján. Az Auchan digitális fejlesztéseiben résztvevő partnerként a Loginet is kiállított a konferencián. Standunknál a nagyvállalati ügyfelek számára ajánlott e-kereskedelmi megoldásainkkal ismerkedhettek meg a résztvevők.

Auchan Online – házhozszállítás a felhőn át címmel tart előadást Szomolányi Márk, az Auchan Magyarország Digitalizációért és Internetes Kereskedelemért felelős igazgatója azon a március 7-i Microsoft Retail Day konferencián, melynek témáját a kereskedelemben egyre hangsúlyosabb, mesterséges intelligenciát is tartalmazó, digitális megoldások adják - írja a Trade Magazin.

Az Auchantól érkező szakember előadásában a Loginet Systems Kft.-vel és a Revolution Software Kft.-vel való hármas együttműködésben megvalósított online webáruház és szolgáltatás üzleti és informatikai kihívásait, állomásait és motivációit mutatja majd be.

– A változó vásárlói igények folyamatos kihívások elé állítanak bennünket, mint az FMCG szektor egyik többcsatornás szereplőjét. A vásárlói élményben felértékelődött az idő megtakarítása, a minőségi termékek , a stresszmentes vásárlói útvonal összehangolása. Az élelmiszer és nem élelmiszer termékek összegyúrása egy jó vásárlói élménybe, rendkívüli kihívást jelent mind üzletileg mind informatikailag, hiszen míg az élelmiszer nagy bevásárlás egy listaszerű, magas termékszámú, rutinszerű vásárlás, a nem élelmiszer termékek, pl: egy televízió vásárlása egészen más vásárlói útvonalon történik. Nálunk mindkét útvonal egyszerre jelen van egy portálon, egy szolgáltatásban, egy informatikai rendszerben, mindez a felhőn keresztül üzemeltetve – fogalmazott Szomolányi Márk.

Az eseményen bemutatkozik az áruházlánc fejlesztésben résztvevő két partnere is.
A Loginet Systems Kft. az Auchan digitális értékesítését több ponton is támogatja, így az online és in-store értékesítés területén, valamint a beszerzési folyamatokban is. A cég, mely egyedi digitális szoftvermegoldásokat ajánl közép- és nagyvállalati ügyfelek számára, fontosnak tartja, hogy komplex szolgáltatásokat biztosítson, a vállalatirányítási rendszerek kialakítása terén ezért a Revolution Software Kft.-vel dolgozik együtt.

Revolution 25 éve fejleszt és működtet vállalatirányítási megoldásokat a magyarországi kkv. és középvállalati réteg számára. Teljeskörűen integrált folyamatvezérlési és kereskedelmi megoldásaik a retail területén lefedik az eCommerce, a raktári logisztika, valamint a fuvarszervezési és kiszállítási folyamatokat, továbbá ezek pénzügyi, számviteli elszámolási feladatköreit.

A Március 7-én, Magyarországon első alkalommal megrendezésre kerülő Microsoft Retail Day konferencia együttműködő partnereként a szakmai előadásokat a Trade magazin moderálja, mely az FMCG piac első számú retail szaklapjaként maga is kiemelt figyelmet fordít a hazai és külföldi retail fejlesztésekre, valamint a digitalizáció és a vásárlói élmény aktuális és jövőbe mutató kérdéseire.

Forrás: Trade Magazin

Az Auchan dinamikus online fejlesztései
Az Auchan fejlesztései a Kereskedelem Napja konferencián
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.