Inspiráló, változatos feladatok várják a hozzánk jelentkezőket

Az e-kereskedelem az egyik legdinamikusabban fejlődő IT terület

2018-04-10

A Profession.hu-nak nemrég adott interjúból is kiderül, hogy milyen sokféle, kihívással teli feladat és fejlődési lehetőség fogadja a nálunk dolgozókat.

A Loginetnél "többek között azon dolgozunk, hogyan lehet a nagyáruházak, kereskedőcégek kínálatát elérthetővé tenni egy okostelefonon is, hogy akár a buszon vagy a metrón hazafelé utazva elvégezhető legyen a hétvégi nagybevásárlás"  – osztotta meg a Profession.hu-val Máriás Zsigmond, a LogiNet ügyvezető igazgatója.

"Egy komoly nagyáruház árukínálatát és értékesítési folyamatait leképezni a digitális világban rendkívül komplex, ügyfelenként egyedi megoldásokat kívánó munka. Az e-kereskedelemi háttérrendszerek fejlesztéséhez PHP, Java, Javascript és Python programozói tudás szükséges, és jellemzően a juniortól, a senior architectig minden szinten találhatnak itt lehetőséget a szakemberek. De a fejlesztők mellett konzulensekre, projektirányítókra is szükségünk van. A feladatok palettája a prototípuskészítéstől a folyamatok definiálásán át az adatmodell tervezésig terjedhet és elengedhetetlen hozzá egy adag UX érzék is."

A sokszínű projektek mellett a szakmai fejlődés lehetősége és egy igazán jó csapat is adott a LogiNetnél

A trendi iroda, az xbox-szoba és a gyümölcsnap, bár a mi cégünknél is alapvető, csak rövidtávon vonzó, valódi megtartóereje az izgalmas feladatoknak, a szakmai önmegvalósítás lehetőségének és az együttműködő csapatnak van. A jó jelöltek ezeket keresik, és emellett az előrelépés motiválja őket. Nálunk, ha valaki fejlesztőként kezd dolgozni, később vezető fejlesztő majd architect vagy consulting architect lehet. Az út adott mindenkinek, hogy merre visz, az az egyéni teljesítményen múlik.

Ha szeretnél egy összetartó, változatos projekteken dolgozó csapat tagja lenni, nézd át aktuális állásajánlatainkat és jelentkezz hozzánk!

 

Forrás: Profession.hu

Az e-kereskedelem az egyik legdinamikusabban fejlődő IT terület, jövőbe mutató kihívásokkal
Szükségünk van a tehetségedre!
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.