A LogiNet is támogatja a világ legnagyobb jogi hackathonját

Az esemény budapesti fordulóját a Wolters Kluwerrel együttműködve támogatjuk

2019-02-18

Szakmai mentorként a LogiNet is támogatja a világ legnagyobb jogi hackathonját. Február 22-24 között világszerte több mint hatezer résztvevővel 24 ország 47 városában egyszerre fog zajlani a Global Legal Hackathon. A LegalTech terén érdekelt szakembereket, döntéshozókat tömörítő globális esemény budapesti fordulójának házigazdája ügyfelünk, a Wolters Kluwer Kft lesz.

Idén 2019. Február 22-24.  között a Millenáris Startup Campusba várják a résztvevőket a Global Legal Hackathon budapesti fordulójára. A versenybe nevező csapatoknak a rendelkezésre álló idő alatt olyan megoldást kell alkotniuk, ami forradalmasítja a jogi területet.

Az 54 órás fejlesztési sprint végén a helyi zsűri megtekinti az elkészült MVP-ket (Minimum Viable Product), majd győztest hirdet, aki részt vehet a globális megmérettetésen. A globális fordulót követően a döntős csapatok a New York-i díjkiosztó gálán mutathatják be az ötletüket.

Az eseményről készült beszámolónk a jogaszvilag.hu  oldalán lesz majd elérhető.
 

Regisztrálj Te is a budapesti fordulóra és találkozz velünk, ötletelj Te is a LogiNet mentorával a Global Legal Hackathonon a Millenárisban!
A LogiNet szakmai mentorként támogatja a Legal Hackathont
További részletek a Hackathonról
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.