Elkészült mobilshop applikációnk, az Mcomapp weboldala

Az Mcomapp weboldalán mindent megtudhat a saját app indításának előnyeiről

2018-09-10

Nemrég elkészült saját fejlesztésű Mcomapp mobilshop applikációnk reszponzív weboldala. Az mcomapp.com-on minden fontos információ és az app marketinggel kapcsolatos hasznos tanács is megtalálható „white label” standard mobilshop app termékünkről.


Nyisson boltot a felhasználói mobilján Mcomapp termékünkkel!

Többéves termékfejlesztés eredményeként létrejött mobilshop applikációnk egy olyan standard megoldás, mely rövid idő alatt könnyen illeszthető a vállalkozások webshopjához, ezáltal a felhasználók a cég saját applikációján keresztül is vásárolhatnak. A dobozos kivitelezés gyorsabb piacra lépést, költséghatékony megoldást biztosít a kereskedők számára, ami kiemelt versenyelőnyt jelent, hiszen a vállalkozások az online értékesítés egy újabb szintjére léphetnek, újabb vásárlói szegmenseket megcélozva.

Az Mcomapp jelentősége abban is rejlik, hogy míg a standard megoldás óriási lehetőséget jelent KKV-szegmens számára – akik akár két hónapon belül, kedvező ár-érték arány mellett nyithatnak saját appshopot – a termék szonban extra, személyreszabott funkciók hozzáadásával a nagyvállalatok teljesen egyedi igényeit is ki tudja szolgálni.


Miben nyújt segítséget Mcomapp termékünk weboldala?

Az mcomapp.com-on megtudhatja, hogyan érhet el több ügyfelet, akár háromszor nagyobb konverziót és bevételt egy új értékesítési csatorna megnyitásával, a felhasználók mobilján. Egy mobilshop applikáció több mint egy mobilra optimalizált webshop: egy egészen más, perszonalizált felhasználói élmény érhető el például a mobil készülékek beépített szolgáltatásait kiaknázó natív funkciókkal, a push értesítések pedig folyamatos interakciót biztosítanak a vásárlókkal. A shop applikáció segítségével teljesedik ki igazán az omnichannel-élmény, integrálható az online és az offline  értékesítési csatorna. Az appal bármikor folytatható a webshopban, vagy a boltokban megkezdett vásárlás, ellenőrizhető a raktárkészlet, de az applikáció kiválthatja például a boltokban használt hűségkártyát is.

Az Mcomapp weboldalán megtalálható, mely app funkciók támogatják Önt az értékesítésben, ha induló, vagy ha nagyobb, terjeszkedni vágyó vállalkozással rendelkezik, milyen megoldásokkal szolgálunk egyedi igényeire. Megmutatjuk, melyek azok a design elemek, amelyeket az applikáció megjelenésében megváltoztathat, hogy az alkalmazásban is a webshopjában már megszokott, egységes stílus fogadja vásárlóit. Bemutatjuk az árazási konstrukciót, milyen csomagok közül választhat, és hogy mi a folyamata a saját céges mobilshop applikáció kialakításának.

Az Eladásösztönzés menüpont alatt számos tanáccsal is szolgálunk arról, hogyan érheti el, hogy minél több felhasználó letöltse majd a shop alkalmazását, és hogyan ösztönözheti felhasználóit a vásárlásra, hogyan alakítson ki sikeres app marketinget és működtedheti a mobilshop applikációt promóciós eszközként.
 

Ha szeretne többet tudni mobilshop applikációnkról, látogassa meg weboldalunkat és kérje ingyenes demónkat, hogy saját okostelefonján is kipróbálhassa az Mcomappot!
Elkészült saját fejlesztésű Mcomapp mobilshop applikációnk weboldala
Elkészült saját fejlesztésű Mcomapp mobilshop applikációnk weboldala

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.