Innovatív webáruházat adtunk át a Wolters Kluwernek

Elindult a nemzetközi kiadó és információszolgáltató vállalat új webshopja

Újabb webáruházzal bővült a referenciakörünk: a közelmúltban indítottuk el a Wolters Kluwer Kft. – hazánk vezető jogi és adóügyi tartalomszolgáltatója – innovatív webáruházát.


Könnyű kezelhetőség és letisztult design

A projekt elsősorban a Wolters Kluwer jelenlegi és leendő ügyfeleit segíti: az innovatív technológiai megoldásoknak köszönhetően az online kiadványok közötti böngészés és vásárlás sokkal egyszerűbbé és hatékonyabbá vált. A több mint egy éves előkészítői és fejlesztői folyamat során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a platform funkciójában és megjelenésében is kövesse a nemzetközi trendeket.

Nyolc fős csapatunk a korábban működő webshop megoldásait továbbgondolva – a Wolters Kluwer munkatársaival szorosan együttműködve – nemcsak a különböző terméktípusokat kapcsolta össze, hanem olyan egyedi termékajánlókat és funkciókat épített a rendszerbe, amelyek hozzájárulhatnak az értékesítésből származó profit növekedéséhez is.

A felhasználók online viselkedését monitorozó megoldások alapját a terméklisták- és adatlapok jelentik. Az innovatív rendszer specifikációjában és integrálásában nemcsak informatikusaink, hanem a üzleti elemzőink, UX-specialistáink és projektmenedzsereink is részt vettek.


Pár kattintással a könyvtárunkban lehet a tudásanyag

A projekt egyik legnagyobb kihívása a Wolters Kluwer komplex termékpalettájának bemutatása és a vásárlási folyamat egyszerűsítése volt: a fejlesztés és rendszerintegráció a LogiNet PHP alapú Webshop ökoszisztéma megoldását alapul véve, a cég saját fejlesztésű CMS rendszerével valósult meg. Az új webshopot a Wolters Kluwer marketing automatizációs eszközéhez (Oracle Eloqua) kapcsolva alakítottuk ki.

A komplex munka eredményeként a webáruház látogatói néhány kattintással nemcsak megvásárolhatják a keresett terméket, hanem számos kapcsolódó, személyre szabott ajánlattal is gazdagodnak: a termékajánló rendszer a korábbi kereséseket figyelembe véve segíti a Wolters Kluwer ügyfeleit. A felhasználói élmény jelentős javulásához a letisztult grafikai megoldások, a könnyen kezelhető vásárlási folyamat és az átlátható struktúra is hozzájárul.

öbb mint egy éves fejlesztést követően a közelmúltban indult el a nemzetközi kiadó és információszolgáltató vállalat webshopja
Wolters Kluwer webshop
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.