A hazai vállalatok top 1%-ban a LogiNet

A LogiNet Bisnode AAA tanúsítvánnyal gazdagodott

2019-03-01

A Bisnode független értékelése alapján a LogiNet AAA tanúsítvánnyal gazdagodott, mellyel hazánkban csupán a vállalkozások 0,63 %-a rendelkezik.

Európa vezető cégminősítő és digitális üzleti információszolgáltató vállalatának értékelése a rendkívül alacsony pénzügyi kockázat garanciája: a Bisnode Tanúsítvány segítségével partnereink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban.

A Tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, amely nemzetközi szinten 1908 óta értékeli a cégeket. A tanúsítvány jelzi a cégek financiális stabilitását, és bizonyítja, hogy a vállalat megbízható és hitelképes. Az értékelés azt üzeni a piacnak, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal biztonságosan lehet üzletet kötni, működésük hosszú távon is kiszámítható. A LogiNet 2019-ben csatlakozott az ország elit vállalkozásaihoz: AAA (tripla A) referenciánk valódi etalonnak számít üzletkötés esetén, cégünk a maximális 100 pontból 88-at kapott a független elemzőktől.

 

Hogyan kaptuk a tanúsítványt?

A Bisnode döntését objektív pénzügyi mutatók és algoritmusok alapján hozta meg, a tanúsítványra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. A minősítési rendszer megvizsgálja az adott vállalat és a piac trendjeit, a hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, mérlegadatokat és eredmény-kimutatásokat is. Az értékelés figyelembe veszi a cég életkorát, tevékenységét, méretét és tulajdonosait, valamint figyelemmel kíséri a sajtómegjelenéseket is. A minősítés nemcsak a Bisnode kimagasló nemzetközi tapasztalatát használja, hanem a magyar sajátosságokat is tükrözi, így olyan cégminősítést biztosít, amely egyedülálló hazánkban.

Miért fontos számunkra?

A LogiNet fejlődése tudatos építkezés és megfontolt döntések eredménye, nettó árbevételünk éves szinten meghaladja az 500 millió forintot. Bízunk abban, hogy a Bisnode Tanúsítvány jelenlegi és leendő partnereinknek egyrészt bizonyítja, hogy hiszünk a korrekt és tisztességes üzleti kapcsolatokban, másrészt egyedülálló garanciát jelent arra, hogyha a LogiNetet választják, akkor az üzleti fair play szabályait betartó vállalattal dolgoznak együtt. Kifizetéseink pontos ütemezése, számláink naprakész nyilvántartása cégünk egyik prioritása, biztosak vagyunk abban, hogy ez is hozzájárul hosszú távú partnerkapcsolataink fenntartásához. Évek óta stabil növekedést érünk el: ez nemcsak projektjeink sikerét biztosítja, de munkatársaink számára is kiszámítható körülményeket és folyamatos fejlődést jelent.

A  LogiNet Bisnode AAA tanúsítvánnyal gazdagodott
A LogiNet pénzügyileg stabil vállalkozás a Bisnode minősítése alapján
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.