Angol nyelven is elérhető az Mcomapp weboldala

A nemzetközi piacokat célozza a LogiNet

2019-04-26

A legfrissebb e-commerce prognózisok alapján nagy növekedés várható az appshopok piacán – a piaci igényekre reagálva elindítottuk saját fejlesztésű mobilshop applikációnk, az Mcomapp angol nyelvű weboldalát.

A LogiNet nemzetközi léptékben gondolkozik, ennek jegyében saját fejlesztésű, „white label” standard mobilshop app termékünket mostantól angol nyelvű honlapon és különböző marketinganyagokon keresztül népszerűsítjük hazai és külföldi partnereink között.

Az Mcomapp shop applikáció olyan új értékesítési felületet biztosít a vállalkozások számára, amelyet a világ mobilpiaci- és fogyasztói prognózisait figyelembe véve alkottunk. Az Mcomapp itthon már bizonyított: az Auchan Magyarország számára testreszabott shop applikációnk 2018-ban különdíjas lett az Év Applikációja kategóriában. Fejlesztésünk segítségével nemzetközi és hazai partnereink két hónapon belül megnyithatják saját app-shopjukat.

Csapatunk jelenleg a hazai piacról gyűjti az információkat: a beérkező adatok alapján a nemzetközi célcsoportra fókuszálva komplex marketingstratégia készül, amely hozzájárul ahhoz, hogy a terjeszkedés minél hatékonyabban valósuljon meg. Az elkészült angol nyelvű honlap hasznos tanácsokkal, tippekkel látja el az érdeklődőket, valamint bemutatja a mobilshop applikáció legfontosabb tulajdonságait is.

Angol nyelven is elérhető az Mcomapp weboldala
Angol nyelven is elérhető az Mcomapp weboldala
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.