AAA Gold minősítéssel a pénüzgyileg legstabilabb vállalatok közt a LogiNet

Ötödik éve szereztük meg a Dun & Bradstreet tanúsítványát

A Dun & Bradstreet független nemzetközi minősítő értékelése alapján a LogiNet Systems újra megszerezte az üzleti stabilitás tekintetében a legmagasabb, AAA tanúsítványt, amellyel hazánkban csupán a vállalkozások 0,63%-a rendelkezik.

Ötödik éve szerezte meg a LogiNet Systems a Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő AAA Tanúsítványát, amellyel a pénzügyileg legstabilabb vállalatokat minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján.

Ez nem csupán azért fontos eredmény a LogiNet számára, mert ötödik éve szerezzük meg azt az elismervényt, amellyel a hazai vállalatok csupán 0,63 százaléka rendelkezik, hanem azért is, mert egy gyorsan változó gazdasági környezetben sikerült kiemelkedően teljesítenünk. A LogiNet a Dun & Bradstreet GOLD besorolásával büszkélkedhet.


Mit jelent a Dun & Bradstreet AAA minősítés?

A Dun & Bradstreet döntését objektív pénzügyi mutatók és algoritmusok alapján hozza meg, a tanúsítványra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. A minősítési rendszer megvizsgálja az adott vállalat és a piac trendjeit, a hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, mérlegadatokat és eredmény-kimutatásokat is. Az értékelés figyelembe veszi a cég életkorát, tevékenységét, méretét és tulajdonosait, valamint figyelemmel kíséri a sajtómegjelenéseket is.

A minősítés nemcsak a Dun & Bradstreet kimagasló nemzetközi tapasztalatát használja, hanem a magyar sajátosságokat is tükrözi, így olyan cégminősítést biztosít, amely egyedülálló hazánkban. A  Dun & Bradstreet Tanúsítványt egyébként Európa számos országában használják az üzleti élet különféle területein.

AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82%-a jogosult, ezen belül a legmagasabb, AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon mindössze a cégek 0,63 %-a rendelkezik. Az AAA minősítés azt jelenti, hogy az ezt birtokló céggel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Dun & Bradstreet Tanúsítvány típusok:

  • AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.
  • AA (dupla A) tanúsítványra a magyarországi vállalatok 1,75 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.
  • Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

Üzleti stabilitás a gyorsan változó gazdasági környezetben is

LogiNet fejlődése tudatos építkezés és megfontolt döntések eredménye, nettó árbevételünk évről-évre nő. Bízunk abban, hogy a Dun & Bradstreet Tanúsítvány jelenlegi és leendő partnereinknek egyrészt bizonyítja, hogy hiszünk a korrekt és tisztességes üzleti kapcsolatokban, másrészt egyedülálló garanciát jelent arra, hogyha a LogiNetet választják, akkor az üzleti fair play szabályait betartó vállalattal dolgoznak együtt.

Gold AAA minősítés - Ötödik éve szerezte meg a LogiNet Systems a Dun & Bradstreet tanúsítványát


További információkat itt találsz a LogiNetről. Ismerd meg, hogyan dolgozunk: esettanulmányainkat web- és mobil fejlesztési projektkjeinkről itt találod!
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.