A legjobb hazai és külföldi e-commerce események 2022-ben

Értesülj a legújabb e-kereskedelmi trendekről szakmai rendezvényeken

2022-01-27

Az e-kereskedelem nagyot változott az elmúlt években. A pandémia drasztikusan átalakította a fogyasztói szokásokat, az ecommerce szereplők számára megkerülhetetlenné vált a legújabb technológiai megoldások alkalmazása, a gyorsan változó piaci helyzethez való gyors alkalmazkodás. Mindez megköveteli a legújabb trendek ismeretét, követését, amelyhez a legjobb mód az e-kereskedelmi konferenciákon, ügyféltalálkozókon való részvétel. Összegyűjtöttük 2022 legfontosabb hazai és külföldi szakmai eseményeit, ahol nem csupán a szakma legkiválóbb szakértőit hallgathatod, hanem remek lehetőséget teremtenek a kapcsolatépítésre is.


Hazai események


Ecommerce Expo

2022.02.17. Budapest, Lurdy Ház

 • Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi rendezvénye több mint 40 előadás és kerekasztal-beszélgetés, 80-nál több kiállító jelenlétével zajlik. Az eseményen mindenki megtalálhatja a számára megfelelő témakört a webshop indítástól kezdve a marketingen, a logisztikán át a konverzió optimalizálásig.
   
 • A LogiNet is jelen lesz az Ecommerce Expo-n. Szakértői standunknál várjuk az érdeklődőket, 17 órától pedig ügyvezetőnk, Máriás Zsigmond kerekasztal beszélgetésen az FMCG szereplői számára ad hasznos tanácsokat az online értékesítés növeléséhez.

>> További részletek


Sirha Budapest 2022

2022.03.22-24. Budapest, HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ (hibrid)

 • A Sirha Budapest Közép-Kelet-Európa legjelentősebb üzleti fóruma az élelmiszeripar és HoReCa területén. A látogatók elsősorban Ausztria, Olaszország, Lengyelország, Csehország, Horvátország, Szlovákia, Szerbia és Románia területéről érkeznek. A szakkiállításon konferenciák, kiállítói standok, üzleti találkozók várják az érdeklődőket.
   
 • A Sirha Budapest 2022-ben hibrid formában kerül megrendezésre, vagyis a hagyományos “fizikai” kiállítás mellett virtuális formában is várja majd a kiállítókat és a látogatókat.

>> További részletek


Elektronikus Kereskedelem Konferencia

2022.05.24-25. Visegrád, Thermal Hotel

 • Az Ecommerce Hungary idén is megrendezi tavaszi konferenciáját az e-kereskedelemről. Milyen újdonságok, technikai eszközök, üzleti modellek, megoldások jelentek meg a közelmúltban az e-kereskedelemben? Miként változik a vevők, az eladók és a befektetők viselkedése? Melyek a legfrissebb szabályozási változások?
 • A kétnapos szakmai fórumon kereskedők, pénzügyi partnerek, logisztikai és szállítmányozási cégek mellett minden olyan terület képviselteti magát, amely közvetlen vagy közvetett módon részt vesz az online értékesítésben.

>> További részletek


Future Trade II.

 2022.05.19. Budapest 

 • A FutureTrade kereskedelmi konferencián a szakma legnevesebb előadói, a bolti és online értékesítés legsikeresebb cégeinek képviselői számolnak be a vállalatok piaci pozíciójának erősítéséhez szükséges innovatív eszközökről és módszerekről.

>> További részletek


Ecommerce Fesztivál

2022.09.8. Budapest, Lurdy Ház

 • Az Ecommerce Hungary Egyesület Kisvállalati Tagozata rendezi az Ecommerce Fesztivált, ahol számos meglepetésre számíthatnak a résztvevők.

>> További részletek


Internet Hungary 2022.

2022.10.4-5. Siófok, Hotel Azúr

 • A Média Hungária által szervezett konferencia célja, hogy az információs társadalom és a digitális gazdaság hazai és nemzetközi képviselői áttekintsék az internet által nyújtott lehetőségeket, fejlődési irányokat, gyakorlati alkalmazásokat. Az elmúlt évek során a konferencia a legjelentősebb hazai szakmai fórummá vált ebben a piaci szegmensben.
 • A konferencián előadóként, fórum résztvevőként, illetve látogatóként részt vesznek többek között internetes vállalkozások, feltörekvő startupok és kkv-k, e-kereskedelmi szakértők, tanácsadó és kutató cégek, internetes joggal foglalkozó ügyvédek.

>> További részletek


Service Design Day

Várható időpont 2022 ősz, Budapest

 • A hazai Service Design szakma képviselői ismertetik a legújabb eredményeket, piaci fejleményeket. Az érdeklődők bepillanthatnak a hazai ügynökségek munkájába, esettanulmányokból tanulhatnak, az egyes szakmai területek legújabb trendjeivel ismerkedhetnek meg a behaviour designtól az ügyfélélmény tervezésen át az employer brandingig.

>> További részletek


Külföldi események


App Promotion Summit

2022.3.24-31. London (hibrid)

 • Európa legnagyobb app marketing konferenciája lehetőséget nyújt arra, hogy a legjobb nemzetközi szakemberektől lessen el growth marketing stratégiákat, tippeket. A szakmai fórum érinti többek között a mobil CRM, UX Design, perszonalizáció, app marketing automatizáció, adatelemzések témakörét.
 • Az eseményt hibrid formában rendezik meg: március 24-én Londonban személyesen lehet résztvenni rajta, március 29-31. között pedig online workshopokra, panelbeszélgetésekre kerül sor.

>> További részletek


E-commerce Berlin Expo 2022

2022.05.5. Berlin

 • Az E-commerce Berlin Expo a legnagyobb e-kereskedelmi rendezvény Németországban, évente több mint 10 ezer külföldi látogatót és több mint 200 kiállítót vonz. Az eseményen több mint 50 előadó osztja meg ecommerce tapasztalatait, köztük a Google, a Zalando, a Facebook, a Marley Spoon, a Youtube, a Douglas, a Beiersdorf, a MediaMarktSaturn, avagy az About You szakemberei. 

>> További részletek


GPeC SUMMIT

2022.05.24-25. online

 • Több mint 30 román és külföldi előadó, 17 ecommerce és marketing témájú kurzus, panelbeszélgetések tarkítják a kizárólag online módon megrendezendő E-Commerce & Digital Marketing at 360 rendezvényt. Az előadók között lesz többek között Avinash Kaushik, a Google digitális marketing szakértője, Shanelle Mullin, a Shopify vezető adatelemzője, Alex Birkett, a Hubspot korábbi growth stratégistája. 
 • A május 24-i eseményeken ingyenes a részvétel (regisztrációval).

>> További részletek


eCommerce Expo 

2022.09.28-29. London

 • Az "eCommerce Expo and Technology for Marketing" az Egyesült Királyság legnagyobb szakmai rendezvénye, amelyet 2022-ben ismét offline módon rendeznek meg. Az esemény nagyszerű alkalom arra, hogy a vezető kiskereskedelmi, ecommerce és marketing cégek képviselőitől hallhassa a legújabb trendeket, találkozzon az iparág több mint 300 beszállítójával. A rendezvényen konferenciákkal, személyes találkozókkal várják a különböző téma iránt érdeklődőket.

>> További részletek


GPeC SUMMIT

2022.11.1-2. Bukarest (hibrid)

 • A kétnapos Ecommerce and Digital Marketing rendezvényt hibrid formában rendezik meg. November 1-jén 5 online kurzusra kerül sor, amelyek az online üzletépítés legfontosabb témáira összpontosítanak, mint a marketing, a Google Analytics, a SEO, a sikeres online értékesítés, illetve a social média marketing stratégia. November 2-án - online és offline formában - a legismertebb nemzetközi és romániai szakértők az online értékesítés és digitális marketing kilátásairól, kihívásairól számolnak be.

>> További részletek


#DMWF Europe 2022

2022.11.21-22. Amszterdam

 • A rendezvény a digitális marketing piac szereplőinek nyújt kétnapos fórumot, hogy a digitális jövő legújabb kihívásait megvitassák. Szó lesz a legújabb trendekről, stratégiákról, technológiáról, UX-ről, CX-ről, e-kereskedelemről, tartalommarketingről, analitikáról.

>> További részletek


A legjobb hazai és külföldi ecommerce események 2022-ben

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.