Vodafone webshop

Megújult a Vodafone webshopja

A LogiNet fejlesztői – mivel az elmúlt években is aktívan részt vettünk a Vodafone Magyarország webshopjának működésében és fejlesztési feladataiban – hatékonyan és gyorsan alakították át a meglévő struktúrákat, valamint kurrens informatikai megoldásokat javasoltak ügyfelünknek.

Középpontban a kiemelt felhasználói élmény

Cégünk évek óta a Vodafone megbízható partnere: a csapatunk által fejlesztett és támogatott webshop több mint négy év után kapott új köntöst, amely egyszerre jelentett felületi és funkcionális átalakítást. A projekt során az integrált technológiai szolgáltató igényeit figyelembe véve olyan dizájn-vezérelt fejlesztést végeztünk, amely a felhasználói élményt helyezte középpontba.

Több mint nyolc hónapig dolgoztunk a projekten: a junior és senior fejlesztők munkáját a 22 Média UX-specialistái és dizájnerei segítették. A tesztelői jelenlét a folyamatos monitoringot, a hatékony és áttekinthető adminisztrációt is lehetővé tette, valamint gondoskodott a minőségbiztosítási folyamatokról is.  

A 2018-as év végi élesítést követően a felhasználók gyorsan hozzászoktak az új felülethez. Csapatunk összetett megoldásokkal segítette a webshop átalakítását – a visszajelzések rendkívül pozitívak, hiszen a Vodafone ügyfelei kedvelik az átalakított menüstruktúrát, valamint szívesen használják az új termékszűrőket és funkciókat. A Vodafone webshopja egyszerre virtuális áruház és ügyfélszolgálat: a weboldalra látogatók a készülék- és tartozékvásárlás mellett szerződést módosítanak, flottához csatlakoznak, valamint számos kérdésre is választ keresnek.

Gördülékeny integráció a háttérrendszerekkel

A mobilszolgáltatásaival huszonöt országban jelen levő multinacionális cég hazai  webshopjának könnyen kezelhető megjelenítése fontos megbízás volt a LogiNet életében. A hatalmas adatmennyiség - az ügyfelek számára választható tarifák, a kapcsolódó készülékek és kiegészítő szolgáltatások - több ezres nagyságrendű tételt és kombinációt jelentett fejlesztőinknek: a Vodafone háttérrendszereivel mégis zökkenőmentes és gördülékeny volt az integráció. Csapatunk jól működő rendszert dolgozott ki a különböző adatfajták és lehetséges esetek kezelésére, valamint  biztosította az adatok közötti gyors keresést is.

A projekt során fejlesztőink nyolc fázisra osztva dolgoztak: a specifikációk összeállítása agilis szemléletet, kimagasló adaptációs készségeket és rendkívül magas szintű technológiai háttértudást feltételezett és várt el. Az új webáruház számos előnye közül kiemelkedik a többlépcsős szűrők beépítése: az érdeklődők gyártók, készülékárak és újdonságok alapján is kereshetik új mobileszközüket. A készülékek megjelenítése letisztultabbá vált, a fogyasztók számára releváns információk azonnali, kattintás nélküli reprezentációjával. A telefonrendelés átláthatóbbá vált a felhasználók számára, az alsó menüsor átalakításával pedig közvetlen elérés nyílt a social media felületekhez.
 

Büszkék vagyunk arra, hogy újra együtt dolgozhattunk a Vodafone szakértőivel, bízunk abban, hogy új rendszer felhasználóbarát felülete hozzájárulhat a telekommunikációs cég további eredményeihez.
AuchanAuchan
Wolters KluwerWolters Kluwer
HikokiHikoki
VodafoneVodafone
Eötvös Loránd TudományegyetemEötvös Loránd Tudományegyetem
Pingvin PatikaPingvin Patika
DunapackDunapack
KonzolvilágKonzolvilág
Akadémiai KiadóAkadémiai Kiadó
Hamburger HungariaHamburger Hungaria
Fővárosi Csatornázási MűvekFővárosi Csatornázási Művek
RentingoRentingo
Bátor TáborBátor Tábor
GraphisoftGraphisoft
VeoliaVeolia
WitmeupWitmeup
Fairpay ControlFairpay Control
AnglovilleAngloville
IKR Agrár Kft.IKR Agrár Kft.
GE LightningGE Lightning
HotexHotex
Országos Bírósági HivatalOrszágos Bírósági Hivatal
RégikönyvekRégikönyvek
RETRET
Szegedi VízműSzegedi Vízmű
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.