Startup fejlesztés – Ordit

Az Ordit.hu egy info-kommunikációs technológián alapuló szolgáltatás, mely innovatív módon formálja át a jelenleg alkalmazott irodai ételrendelési mechanizmust

2016-04-11

Az Ordit rendszerét használó vállalatok időt, költséget, valamint adminisztratív munkát spórolnak meg, miközben a munkavállalók egy jóval gyorsabb és kényelmesebb rendelési módszerrel rendelhetnek kedvenc éttermeikből. A LogiNet csapata végezte a rendszer technológiai tervezését, a projektmenedzsmentet és a fejlesztést PHP és Symfony2 alapokon.

Bemutatás

Az Ordit egy info-kommunikációs technológián alapuló szolgáltatás, mely innovatív módon formálja át a jelenleg alkalmazott irodai ételrendelési mechanizmust. Az Ordit Hungary Kft. kifejleszteni kívánt egyedi szoftvere és a hozzá kapcsolt hardver egy olyan innovatív rendszert alkot, amely időt, költséget, valamint adminisztratív munkát spórol meg mind a szolgáltatást közvetlenül igénybe vevő magánszemélyeknek, mind az őket foglalkoztató vállalatoknak, miközben egy jóval gyorsabb és kényelmesebb rendelési módszert biztosít. 

Célcsoportok

Vállalatok: Az Ordit a piacon jelenlevő szolgáltatóktól eltérően a vállalatok számára integrált, automatizált számlázási megoldást kínál, amely komplex, kiadás-nyomonkövető és riportálási funkciókkal rendelkezik, csupán e funkcióval 30%-os költségcsökkentést biztosítva.

Munkavállalók: Az innovatív rendelési felületen a versenytársak szolgáltatásaihoz képest gyorsabb és egyszerűbb a rendelés leadása, egyúttal a rendelési összeg visszaigénylésével kapcsolatos teendők is megszűnnek.

A piacon jelenleg meglévő szolgáltatásokhoz hasonlóan az Ordit alkalmas a lakossági célcsoport kiszolgálára is.

Technológia

A fejlesztést teljes egészében a LogiNet csapata végezte: architektúra tervezés, projektmenedzsment, fejlesztés és tesztelés. A projekt a LogiNet Platfomra épül: PHP5 nyelven, Symfony2 keretrendszer használatával (2.8-as verzió) és Doctrine ORM segítségével készült.